Höstträffen med Årets Projektledare 2015

  • Datum: 20 november 2015
  • Tid: 08.00-12.00
  • Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre

På höstträffen kommer de två mycket efterfrågade och populära talarna Thomas Lundqvist och Carin Götblad. På förra träffen kom över 250 personer och vi siktar givetvis på att det här ska bli den största Projektnäringsträffen någonsin!

Dessutom tillkännages Årets Projektledare 2015 av Svenska ProjektAkademien. Vinnaren kommer berätta om både framgångar och fallgropar från sitt projekt och vilka idéer och beslut som blev avgörande. Du kan läsa mer om finalisterna här:

Per Rydberg, Hallandsåsen

Pether Wallin, AstaZero

Richard Knutsson, Statens veterinärmedicinska anstalt

Richard Eklind, One Agency

Se videointervjuer med alla finalisterna här!

För mer detaljerad information om programmet för dagen, ladda ner programbladet.

Anmäl dig!


Carin Götblad

Carin Götblad är den välkända och prisbelönta tidigare länspolismästaren i Stockholm. Hon har varit chef i flera organisationer och kommer dela med sig av en effektiv metod för utvecklingsarbete som visat sig mycket framgångsrik. Hon kommer prata om hur man får medarbetarna delaktiga och vad som egentligen skapar hög motivation i till exempel ett förändringsprojekt.

Carin kommer peka på vilka de viktigaste faktorerna är för framgångsrika förändringar och ge exempel från sitt eget yrkesliv. Hon kommer också prata om hur man skapar en kultur där misslyckanden är tillåtna. Vi får också lära oss hur vi kan tänka konstruktivt kring konflikter och använda dem som en drivkraft i vårt förändringsarbete.

Idag är Carin chef för Polisregion Mitt som omfattar Uppsala, Västmanlands och Gävleborgs län.


Thomas Lundqvist

Den engagerande och fängslande ledarskapsexperten Thomas Lundqvist kommer fokusera på hur vi skapar engagerade och motiverade projektteam som både trivs ihop och alltid levererar. Han kommer också prata om projektmedlemmars tre motståndsfaser och hur projektledare kan hantera motstånd.

Thomas kommer även prata om den vetenskapliga formeln för förändring och vad det innebär för alla som jobbar med change management.

Thomas har blivit utsedd till en av Sveriges bästa talare och är författare, föreläsare och ledarskapsexpert. Han har många års erfarenhet som ledare, chef och styrelsemedlem. Han har bland annat varit VD för Junibacken och är idag VD för Chefsnätverket Close.