Höstträffen med Årets Projektledare 2021

NÄR: 12 NOVEMBER 2021
TID: 08.00 – 12.00 med efterföljande lunch.
PLATS: STOCKHOLM WATERFRONT CONGRESS CENTRE

ÅRETS PROJEKTLEDARE

Vid Projektnärings höstträff delas priset ”Årets Projektledare” ut av svenska Projektakademien. Akademien gör bedömningen efter ledarskapets utförande, resultatet av genomförd verksamhet, projektets omfattning och komplexitet samt nytänkande i projektarbetet. Missa inte chansen att få reda på vem årets projektledare blev och ta del av pristagarens erfarenheter.

Konferencier är som vanligt Jan Öhman.


JONNA BORNEMARK

Professor i filosofi vid Södertörns högskola och verksam som forskare och lärare vid Centrum för praktisk kunskap. Uppmärksammad samtidstänkare och författare till böcker som Det omätbaras renässans och Horisonten finns alltid kvar.


JOHAN ERIKSSON

Johan är Head of Specialists på Google.
Han har en bakgrund som både entreprenör, och ha arbetat i några av världens största företag som Procter & Gamble, ABB och där han nu jobbar, Google. Johan är en ledare med erfarenhet från olika brancher och organisationer. Som Head of Specialists på Google så leder han specialisterna inom digitalisering. Han är även investerare och rådgivare till startups inom hälsovård, utbildning, bygg, handel, finans och dordonsindustri. Johan har grundat välgörenhetsorganisationen Pick 1 Thing, som uppmuntrar varje person att hitta en sak som de vill kämpa för, som bidrar till utveckling av samhället. Johan vill inspirera människor att ha högre ambitioner, så att vi snabbare kan bygga en bättre värld.