Vårträffen 2016

NÄR: 13 MAJ 2016
TID: 08.00-12.00
PLATS: STOCKHOLM WATERFRONT CONGRESS CENTRE

Anmäl dig här / Sign up here
Ladda ner programmet / Download the programme in English

 


Barbara Trautlein

Barbara Trautlein är känd för att skapa en unik kontakt med sin publik och är en efterfrågad talare i hela världen. De senaste 25 åren har hon utbildat projektledare, coachat höga chefer och lett stora transformationer.

Barbara har skrivit bästsäljaren “Change Intelligence: Use the Power of CQ to Lead Change that Sticks”. Hon grundade Change Catalysts och tog fram ett system för att utveckla förändringsintelligenta ledare och organisationer.

Vi kommer bland annat få veta mer om vad Change Intelligence (CQ) är och varför det är livsviktigt för dagens projektledare. Hon kommer också prata om hur man ser till att få aktivt stöd av beställare. Hon visar oss även hur man skapar effektiva samarbeten mellan olika organisationsnivåer för att leda framgångsrika förändringar.


Margaret Heffernan

Margaret Heffernan är en prisad författare, föreläsare och entreprenör. Hennes motto är “let’s not play the game, let’s change it”. Hennes framträdanden på TED Talks har setts av över 4 miljoner människor.

I 13 år producerade Margaret program för BBC och hon var även VD för flera mediebolag. Idag är hon VD för Merryck & Co som specialiserar sig på både mentorskap och rådgivning till seniora chefer och ledare i stora globala organisationer.

Margarets bok “Wilful Blindness: Why We Ignore the Obvious at our Peril” har utsetts till en av de viktigaste business-böckerna det senaste årtiondet. Baserat bland annat på den boken kommer Margaret att prata om hur projektledare kan utnyttja all den information och kunskap som redan finns men som inte används på rätt sätt.